Επιλογές που έχετε στην κατασκευή ιστοσελίδας

June 1, 2018

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη διαδικασία.

 

Απαιτεί γνώσεις και αρκετό χρόνο αν θελήσετε να φτιάξετε μόνος σας την ιστοσελίδα αλλιώς θα πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα ώστε μια εταιρεία web design να σας κατασκευάσει την ιστοσελίδα που ονειρεύεστε.

 

Υπάρχουν μήπως λύσεις που θα σας βοηθήσουν ώστε να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας μόνος, εντελώς δωρεάν;

 

Φυσικά και υπάρχουν κι αυτές τις επιλογές θα αναλύσουμε σ’αυτό το άρθρο..

 

Κατασκευή ιστοσελίδας με online εργαλεία

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας με εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα online στο διαδίκτυο είναι ίσως η ευκολότερη επιλογή, ειδικά αν δεν διαθέτετε αρκετές γνώσεις πάνω στο web design και στην κατασκευή ιστοσελίδων.

 

Για να χρησιμοποιήσετε έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων, αρκεί να έχετε το κατάλληλο πακέτο web hosting.

 

Τα online sitebuilder είναι δομημένα πάνω στα πακέτα φιλοξενίας – δηλαδή για να λειτουργήσουν χρειάζονται απαραίτητα ένα κατάλληλο πακέτο web hosting που να υποστηρίζει τις εν λόγω λειτουργίες.

 

Για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το online sitebuilder στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα σας, επιλέξετε ένα πακέτο hosting από την ιστοσελίδα http://www.webhostinggreece.gr/ όπου προσφέρει ποιοτικά web hosting πακέτα με ενσωματωμένο κατασκευαστή ιστοσελίδων.

 

Το sitebuilder θα σας καθοδηγήσει μέσα από έναν οδηγό βήμα βήμα πως θα κατασκευάσετε εύκολα και γρήγορα τη δική σας προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα.

 

Αρκούν μόνο μερικά κλικς πριν βγει «στον αέρα» η ιστοσελίδα σας. Μέσα από τον οδηγό μπορείτε να βάλετε το κείμενό σας, τις εικόνες, φόρμες επικοινωνίας, να επιλέξετε το design που σας αρέσει , κ.α.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας με sitebuilder είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη επιλογή ώστε να κατασκευάσετε μια αξιοσημείωτη ιστοσελίδα – είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας με δυναμικά προγράμματα cms

 

Αν θέλετε να φτιάξετε μια δυναμική ιστοσελίδα όπου το περιεχόμενο θα ελέγχεται μέσα από μια κεντρική πλατφόρμα και θα μπορείτε εύκολα να το αλλάζετε και να το διαμορφώνετε όπως εσείς θέλετε, τότε θα πρέπει να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας με ένα CMS.

 

Το ακρωνύμιο CMS σημαίνει content management system δηλαδή σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

 

Το πλεονέκτημα από την κατασκευή ιστοσελίδας πάνω σε ένα cms είναι ότι μπορείτε πολύ πιο εύκολα να αλλάζετε το περιεχόμενο έτσι όπως το θέλετε εσείς, μέσα από έναν online πίνακα διαχείρισης.

 

Η δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδας είναι πολύ εύκολη με αυτόν τον τρόπο όμως απαιτεί 2 προϋποθέσεις από την μεριά σας:

 

Α) Να γνωρίζετε βασικές γνώσεις γύρω από το web design και την εγκατάσταση php προγραμμάτων

Β) Να έχετε, όπως και στην πρώτη περίπτωση, ένα συμβατό πακέτο hosting όπου εκεί επάνω θα κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας.

 

Για το Β, σας προτείνουμε να δείτε και πάλι την ιστοσελίδα που σας γράψαμε λίγο πιο πάνω..

 

Ανάθεση ιστοσελίδας σε μια εταιρεία web design

 

Αν παρόλο αυτά όλα τα παραπάνω σας φαίνονται βουνό και πολύ δύσκολα για εσάς, τότε μπορείτε να αναθέσετε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε μια επαγγελματική εταιρεία web design.

 

Το αποτέλεσμα εδώ είναι σίγουρα επαγγελματικό, αρκεί να επιλέξετε μια εταιρεία με επιβεβαιωμένα case studies και δουλειές που αρέσουν οπτικά στα δικά σας γούστα.

 

Το χρονοδιάγραμμα κατασκευής μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας από εταιρεία web design είναι περίπου στις 45 με 60 ημέρες, οπότε θα πρέπει να το προγραμματίσετε αρκετό καιρό πριν να θέλετε η ιστοσελίδα σας να είναι online.

 

Αυτοί ήταν οι 3 πιο διαδεδομένοι τρόποι κατασκευής ιστοσελίδων. Οι 2 πρώτοι είναι δωρεάν και απαιτούν κάποιον ελάχιστο χρόνο από εσάς και λίγες γνώσεις πάνω στο διαδίκτυο.

 

Η τρίτη επιλογή είναι καθαρά ανάθεση σε μια εταιρεία web design που όμως θα σας κοστίσει χρήματα για να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα που ονειρεύεστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *